Et eventbureau til firma konference!

Da vi i sommers gjorde brug af et eventbureau var vi igennem den store rejse. Først havde vi valgt at gå med et lille eventbureau der ikke vidste sig at have mange kompetencer. Så vi hoppede hurtigt på vognen og gjorde brug af det eventbureau som hedder Event Republic. Og hold da op, dette er en virksomhed der har styr på sine sager. 

 

Jeg kommer fra en virksomhed der er utroligt globalt indenfor logistik. Hvilket er derfor vi hvert femte år holder møder med alle landenes chefer til kæmpe store konferencer. Vi begyndte hurtigt at se at vi havde brug for hjælp fra et eventbureau, da selve planlægningen endte med at begrave vores almindelige dagligdags arbejde dybt i bunkerne. 

 

Som sagt så fandt vi hurtigt et lille eventbureau, men de havde slet ikke kompetencerne til at kunne varetage så stor en opgave. Så derfor tog vi imod Event Republic med åbne arme. De var vitterligt et eventbureau der reddede os. Med deres mange kompetencer, mandskab og evner fik de skabt et show på banen der inderligt kunne få vores medarbejdere og chefer til at stå målløse i døren. Det fedeste ved det hele var at denne konference ikke var en tør kiks som mange andre, men i stedet var så spændende. At man ikke faldt over bord når man skulle sidde og lytte til talerne Så hvis du står og mangler et eventbureau til at klare sagerne for dig, så kan vi helt klart anbefale Event Republic. 

 

Deres referencer og tidligere konferencer taler inderligt for dem selv. Så gør dig selv og din virksomhed en tjeneste og gør brug af Danmarks førende eventbureau. Et eventbureau der pleaser alle, med deres kompetencer indenfor conference management, event management, research og meget mere!