Cover up tattoo til dig der fortryder

En tatovering er en permanent ting. Eller hvad? Mange får en tatovering med henblik på, at den skal holde for livet. Men det er en stor beslutning at tage. Mange bliver tatoveret som ung, og kan ende med at fortryde senere i livet. Men dette er der råd for. Man kan nemlig bare få en cover up tattoo. På den måde kan du altid få den dækket eller lavet et andet motiv, hvis dit unge jeg fik lavet en tatovering, som dit ældre jeg ikke er tilfreds med.

En cover up tattoo kan skjule det, du går og ærgrer dig over. For det første kan man med snilde lave et andet motiv ud af den eksisterende tatovering, som både er kreativ og med et tilfredsstillende resultat til følge. For det andet kan man også gå til en specialist, der kan fjerne og lysne tatoveringer med laserbehandling. Dette giver optimale betingelser for at lave en ny tatovering oven på den gamle.

Cover up tattoo for at glemme din eks

Den mest hyppigt forekomne cover up tattoo er nok den, hvor du har fået skrevet din ekskærestes navn et sted på kroppen. Det behøver ikke alene være vedkommendes navn, det kan også være et symbol eller ikon, der skulle symbolisere jeres kærlighed. Men kærlighed varer nødvendigvis ikke evigt. Derfor er det godt, at tatoveringer heller ikke gør. Med en cover up tattoo kan den kreative og dygtige tatovør fjerne dit kuldsejlede kærlighedsforhold fra hukommelsen. Det er ærgerligt at stå op hver morgen, kigge sig i spejlet og blive mindet om dit forhold til ekskæresten, som ikke sluttede på god fod.

Find derfor en tatovør der laver unikke tusser, der ikke findes andre steder. På hjemmesider kan du oftest få overblik over, hvad de forskellige tatovører i shoppen har bedrevet tidligere, og derfor kan du finde den der passer perfekt til dig.